|
Raica Marius
|
 |
« : Noiembrie 30, 2009, 05:49:04 » |
|
cateva pareri personale de dupa Adunarea Generala de Alegeri 2009: - nu respectati nici un fel de regulamente, asta va poate duce departe intr-o ierahie. Pentru alegeri nu s-a respectat mai nimic din tot ce a aprobat Adunarea Generala in anii anteriori. Si nimeni nu se deranjeaza. Cel mai grav mi se pare ca presedintele (fost) a dat "derogare" unor conditii aprobate de AG, deci pana la urma cine conduce federatia? Presedintele nou recunoaste in prezentarea sa ca a incalcat regulamentele IFBB, dar e ok si asa. Dupa AGA imi spunea un membru din noul Birou Federal ca legile (si regulamentele) doar de aceea sunt facute, pentru a fi incalcate. Pacat ca asa gandesc mai multi si de aceea suntem ca federatie si in general, ca tara, acolo unde suntem. - noi suntem buni si destepti, ei, cei care au fost inaintea noastra sunt cei rai si prosti. Am trait o AGA in care pasiunile au fost amplificate si scoase la iveala. Ar fi trebuit sa fie normal asa, daca venea din partea unor oameni care sa fi facut ceva pentru sport si sportivi in ultimii ANI, dar au fost doar voci ale unor persoane care tot ce fac e doar pentru ei si pentru orgoliul lor. Aproape toti candidatii la functii care s-au prezentat s-au pus pe ei in fata, am facut..., am dres..., stiu totul mai bine... Doar unul a spus: sunt asa si am facut asta pentru sportivi... Dar nu a fost ales, pe nici o functie. Mi s-a parut chiar penibil ca in timp ce te lauzi ca vei readuce mandria sportivilor ca sunt sportivi, sa te faci ca nu-l vezi pe fostul presedinte cum pleaca "cu coada intre picioare" cand nu-l mai baga nimeni in seama. La fel si pe alti fosti membri ai vechiului Birou Federal. Niste oameni civilizati nu ar permite asa ceva, niste sportivi cu caracter cu atat mai putin. - noi le dam tuturor, ceilalti n-au facut decat sa fure. As putea pune un pariu ca vom auzi cat de curand variantele consacrate, ceilalti au furat tot, nu ne-au mai lasat nimic, nu ne putem tine de promisiuni din cauza lor iar sponsorii nu ne baga in traista pentru ca ceilalti ne-au stricat imaginea. Cand promiti ca dai ceva, trebuie sa fi in cunostinta de cauza, sa ai idee despre resursele aflate la indemana si sa fi responsabil cu cheltuirea lor. As merge chiar mai departe, putinul pe care-l primeam pana acum si putina imagine pe care o mai aveam datorita rezultatelor internationale, la care au contribuit si "cei rai si hoti" se vor spulbera curand.
Am facut parte din vechea conducere si imi asum toate meritele si esecurile ei. Am considerat mereu ca suntem o echipa si ca facem tot ce e cu putinta pentru binele federatiei, in intregimea ei. Stiu ca nu a fost asa, dar asa ar fi trebuit sa fie. Acum fiecare isi vede in continuare de interesele personale si viata merge inainte.
|